Companii

Midal Group incepe sa faca vitrine frigorifice

11.06.2001, 00:00 56



Grupul de societati Midal Bucuresti, care importa si comercializeaza aparate frigorifice si instalatii de aer conditionat, va incepe, in acest an, productia de vitrine frigorifice in cadrul fabricii construite la Jibou, a declarat directorul general adjunct al societatii, Doru Vasilescu.

"Am investit, in aceasta fabrica circa 2 miliarde de lei, iar pana la sfarsitul anului, cand va incepe productia efectiva, vom mai cheltui un miliard de lei", a precizat Vasilescu, citat de Mediafax. El a adaugat ca fabrica de la Jibou va produce, anual, cel putin 1.500 de vitrine frigorifice.

Midal estimeaza, pentru acest an, o cifra de afaceri de peste 5 milioane de dolari, in crestere cu aproape 2 milioane dolari fata de anul trecut. In primele cinci luni, societatea a avut vanzari de 1,5 milioane de dolari, cu 30% mai mult fata de aceeasi perioada a anului 2000. "La noi, perioadele de varf pentru vanzari sunt lunile iunie, iulie si august", a mai spus Vasilescu.

SC Midal SRL a fost infiintata in anul 1992 si este formata din Midal Group, care are ca obiect de activitate importul si exportul de utilaje, instalatii frigorifice, piese de schimb si accesorii, Midal Interfrig, care comercializeaza produsele importate, si Midal Frigotech, care asigura montajul si service-ul utilajelor si instalatiilor frigorifice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO