Companii

Mihaela Adochiei, country manager al GE Healthcare România: România este văzută ca o zonă de dezvoltare, cu multe oportunităţi, resursa umană este principala provocare

Mihaela Adochiei, country manager al GE Healthcare...

Autor: Georgiana Mihalache

05.06.2023, 00:07 433

Nevoia tot mai ma­re de diagnostic pre­cis şi rapid va de­ter­mi­na în con­ti­nuare creş­te­rea pie­ţei echi­pa­mentelor me­­dicale din Ro­mâ­nia după ce criza sanitară a dus la o dezvoltare accelerată.

În plus, fondu­ri­le europene dis­po­nibile pot, după ce vor fi atrase, să susţină noi investiţii, crede Mihaela Ado­chiei, coun­try manager al GE Health­care Ro­mânia. Totuşi, resursa umană este princi­pala provocare, mai ales în do­me­niul imagisticii medicale, iar teh­nologiile noi vin în sprijinul medicilor şi al pa­cienţilor.

„Anul 2022 a fost unul bun pentru noi, dar mediul a fost dinamic, având în vedere că pandemia a ajuns la o etapă finală, dar au apărut noi provocări, cu o inflaţie mare, cu mediul geopolitic perturbat. Pe partea de imagistică mare, unde vorbim despre RMN, CT, PET CT, piaţa a fost destul de constantă la nivel de cerere, e greu să nu­mesc un spital cu care nu lucrăm, probabil că dintre clienţii privaţi mici“, a spus Mihaela Adochiei, country manager al GE Healthcare România, într-un inter­viu pentru ZF.



 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO