Companii

Mihai Cioltea, artizanul dezvoltării Zara în România, revine după o pauză de şapte ani în „familia“ Inditex ca director de expansiune pentru zona Adriatică

Mihai Cioltea este cunoscut mai ales pentru că s-a ocupat de expansiunea grupului Inditex, proprietarul Zara, în România, Kazahstan şi Rusia.

Mihai Cioltea este cunoscut mai ales pentru că s-a ocupat de expansiunea grupului Inditex, proprietarul Zara, în România, Kazahstan şi Rusia.

Autor: Cristina Roşca

09.06.2023, 09:30 575

Această numire vine la doar câteva luni după ce executivul fusese recrutat ca manager de dezvoltare într-un proiect imobiliar din Arabia Saudită ce vizează construcţia unui oraş inteligent în deşert.

Executivul român Mihai Cioltea (44 de ani), care s-a ocupat timp de opt ani de expansiunea grupului Inditex, proprietarul Zara, în România, Kazahstan şi Rusia, re­vine în companie după o pauză de circa şapte ani. El a fost numit în poziţia de director de expansiune pentru zona Adriatică, potrivit unui anunţ postat pe reţeaua de socializare LinkedIn. Conform datelor ZF, zona Adria­tică cuprinde un total de zece ţări, iar baza şi cea mai puternică piaţă este Croaţia.

„Începând cu data de 1 iunie 2023, după aproape şapte ani în care am lucrat pentru companii precum Iulius Group în România, Neom în Arabia Saudită, dar şi în care m-am dedicat unor proiecte personale, revin în fa­milia Inditex. Mă voi ocupa de expansiunea celui mai mare retailer de modă din lume în ţările din zona Adriatică, dar şi în alte state din regiune“, a postat Cioltea pe Linkedin.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO