Companii

Mihai Marcu, CEO al Medlife: Ne dezvoltăm regional, mergem în Sofia, Belgrad şi Chişinău

Mihai Marcu, CEO al Medlife: Ne dezvoltăm regional,...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

29.05.2024, 00:07 492

Mihai Marcu, fondator şi CEO al Medlife, cel mai mare operator medical din piaţa privată de sănătate după cifra de afaceri, spune că grupul îşi doreşte extinderea regională şi deja are echipe care să prospecteze câteva oraşe. Medlife are deja o clinică în Ungaria.

„Vom avea clinici în patru-cinci oraşe, deocamdată clinici de di­mensiuni reduse, nu vorbim de scală mare. Vrem să învăţăm piaţa, n-am reuşit să facem achiziţie de dimensiune mare încă. Vom învăţa piaţa. Vorbim despre Sofia, Belgrad şi Chişinău“, a declarat Mihai Marcu în cadrul emisiunii de business ZF Live. El explică că mai întâi trebuie să vadă ce model de business se potriveşte într-un oraş şi că nu acelaşi model se poate aplica în toate pieţele din afara României.

Grupul MedLife deţine cea mai puternică reţea de diagnostic şi tratament din România, cu 700 de lo­caţii proprii şi partenere la nivel naţional şi peste 6,5 milioane de pa­cienţi unici care au apelat la servicii de prevenţie, wellness, tratament şi spitalizare. Peste 750.000 de angajaţi beneficiază de abona­men­te de servicii medicale prin intermediul abonamentelor MedLife.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Bankers Summit'24