Companii

Mihai Marcu, MedLife: Din două în două săptămâni vom inaugura câte un proiect în Bucureşti. Din iunie ne mutăm în ţară

Mihai Marcu, MedLife: Din două în două săptămâni vom inaugura câte un proiect în Bucureşti. Din iunie ne mutăm în ţară

Mihai Marcu, preşedintele consiliului de administraţie al MedLife: În Bucureşti vor fi investiţii greenfield. În ţară, în funcţie de apetitul fondatorilor companiilor locale din oraşele pe care le vizăm şi de capacitatea de a ajunge la un numitor comun, preferăm achiziţiile.

Autor: Ioana David

17.04.2015, 00:08 665

Mihai Marcu, preşedintele consiliului de administraţie al operatorului de servicii medicale private MedLife, spune că deschiderea clinicii dentare DentaLife în urma unei investiţii de 0,5 mil. euro va fi urmată, din două în două săptă­mâni, de alte trei proiecte în Ca­pitală, pentru ca apoi extinderea să se mute în ţară.

Următorul proiect al MedLife va fi o clinică în Berceni, urmată de un spital în Titan şi un centru de cardiologie şi radiologie intervenţională în Griviţa. În iunie, în ţară, MedLife şi-a propus să extindă clinica din Timişoara, în septembrie să deschidă o nouă clinică în Cluj, dar caută şi noi ţinte pentru achiziţii. Toate acestea au alocat un buget de 10 mil. euro.

„În Bucureşti vor fi investiţii greenfield. În ţară, în funcţie de apetitul fondatorilor companiilor locale din oraşele pe care le vizăm şi de capacitatea de a ajunge la un numitor comun preferăm achiziţiile. Dacă nu vom putea realiza achiziţii, vom dezvolta prin forţe proprii“, a spus Mihai Marcu.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO