Companii

Mihai Marcu, MedLife: În aprilie–mai finalizăm simultan cinci proiecte de expansiune în Capitală. Suntem în discuţii cu 3-4 operatori pentru a îi achiziţiona

Mihai Marcu, MedLife: În aprilie–mai finalizăm...

Autor: Ioana David

18.03.2015, 12:47 1200

Mihai Marcu, preşedintele consiliului de administraţie al MedLife, cel mai mare operator de pe piaţa privată de servicii medicală spune că planurile de dezvoltare din acest an au în vedere trei direcţii strategice: proiecte de tip green field, achiziţii şi noi linii de business.

„2015 este un nou an de expansiune MedLife. În primul semestru, mai exact, în lunile aprilie – mai, vom finaliza, aproape simultan, 5 proiecte de amploare în Bucureşti: un spital multidisciplinar în Titan, o nouă hyperclinică în Berceni, un centru de neurochirurgie în Ferdinand, o clinică de stomatologie în Unirii, şi un centru de cardiologie şi radiologie intervenţională în Griviţa, aceastea din urmă reprezentând trei linii de business complet noi”, a adăugat Marcu.

Compania are în plan extinderea laboratorului din Griviţa, iar în a doua jumătate finalizează proiecte în ţară: extinderea hyperclinicii MedLife din Timişoara şi inaugurarea unei noi clinici de mari dimensiuni în Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO