Companii

Mihai Miron, care controlează grupul Ropharma, a vândut fabrica de lactate din Hunedoara către Lacto Food, un business deţinut de antreprenori din judeţul Arad

De meserie farmacist, Mihai Miron a fost primul antreprenor din industria de medicamente implicat într-o tranzacţie de mari dimensiuni pe piaţa locală.

De meserie farmacist, Mihai Miron a fost primul antreprenor din industria de medicamente implicat într-o tranzacţie de mari dimensiuni pe piaţa locală.

Autor: Florentina Niţu

24.08.2022, 08:30 834

Lacto Food este un business de 190 de milioane de lei în 2021 deţinut de familia Groza.

Antreprenorul Mihai Miron, care controlează grupul Ropharma, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa farmaceutică, dar şi spitalul Sf. Constantin din Braşov, a vândut fabrica de lctate din localitatea Baru, Hunedoara către Lacto Food, un business deţinut de antreprenori din judeţul Arad.

„Oamenii sunt mai interesaţi de produsele sănătoase (iaurturi cu melatonină şi colostru bovin din categoria alimentelor funcţionale cu beneficii pentru sănătate – n. red.), dar am renunţat la ideea de a face iaurturi şi am predat fabrica altcuiva. Vreau să mă focusez mai mult pe ce ştiu să fac mai bine: producţia de medicamente, distribuţia en detail şi partea de sănătate prin spitalul public Sf. Constantin“, a spus pentru ZF Mihai Miron.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO