Mihai Miron (Ropharma), unul dintre cei mai mari investitori din pharma, intră în businessul imobiliar cu un proiect de 40 de milioane de euro la Iaşi

5 sep 2017 Autor: Adelina Mihai

Omul de afaceri Mihai Miron, 56 de ani, proprietarul companiei din industria medicamentelor Ropharma (Braşov), va începe anul viitor un proiect imobiliar la Iaşi cu o valoare de 39 de milioane de euro. 

Proiectul HIpark, format din două clădiri, una de birouri şi o clădire rezidenţială, va avea o suprafaţă de 21.000 de metri pătraţi. „Dorim să lansăm proiectul în primăvara lui 2018 odată cu obţinerea tuturor avizelor şi căutăm între timp să atragem un coinvestitor din sfera dezvoltatorilor imobiliari pentru că Ropharma nu are know-how în această zonă”, a explicat Lori Collin, coordonatorul proiectului HIpark. 

Terenul pe care va fi construit proiectul aparţine Ropharma, care a avut acolo spaţii de depozitare pentru fabricile din regiunea Iaşiului. Proiectul este amplasat într-o zonă centrală, pe lângă Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi Iaşi, campusul universitar Tudor Vladimirescu şi două malluri. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.09.2017

 
Cuvinte cheie:
Mihai Miron
, Ropharma
, imobiliare
, proiect
, iasi
, HIpark
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide