Companii

Mihai Panait a plecat din funcţia de CEO al Ameropa Grains, al doilea cel mai mare trader de cereale, după un an şi jumătate. Înainte de a intra în grupul Ameropa, Mihai Panait a ocupat funcţia de country manager în cadrul Norgren şi funcţia de sales manager în cadrul Emerson

Mihai Panait

Mihai Panait

Autor: Florentina Niţu

05.01.2022, 12:30 971

Executivul Mihai Panait a plecat din funcţia de CEO al Ameropa Grains, al doilea cel mai mare trader de cereale din România, cu o cifră de afaceri de 3 mld. lei, după un an şi jumătate de activitate, potrivit surselor ZF, informaţie confirmată neoficial şi de reprezen­tanţii grupului elveţian de pe plan local. Ei nu au răspuns la solicitarea oficială a ZF până la închiderea ediţiei.

Mihai Panait lucra în cadrul grupului din anul 2012, fiind încă de la început director general al Chimpex Constanţa, unul dintre cei mai im­por­tanţi operatori din portul Constanţa.

El a preluat funcţia după ce Constan­tin Vasile, care ocupase poziţia de CEO timp de nouă ani, a ple­­cat de la conducerea companiei pentru a urma alte proiecte şi noi opor­tu­­nităţi în afara grupului Ameropa, conform informaţiilor furnizate de reprezen­tanţii acestuia la momentul respectiv.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO