Companii

Mihai Pop, EY: Cele mai multe tranzacţii din 2014 vor fi încheiate în sectorul financiar. Două bănci îşi vor vinde portofoliile

Autor: Cătălina Butan

28.03.2014, 00:06 687
Piaţa de fuziuni şi achiziţii va creşte în 2014, iar cele mai multe tranzacţii vor fi încheiate în sectorul financiar, a spus la ZF Live Mihai Pop, manager în departamentul de Asistenţă în Tranzacţii din cadrul EY România.
 
„Sectorul pe care mizăm este cel al serviciilor financiare, bănci, agenţii de brokeraj, companii de asigurări. Şi sectorul imobiliar îşi va reveni mai mult, ne aşteptăm să vedem tranzacţii în real estate. S-ar putea să revină şi partea de dezvoltare, dar efectele asupra economiei le vom vedea în următorii trei ani“, a spus Pop în emisiunea ZF Live de joi, 27 martie, transmisă online pe live.zf.ro.
 
Potrivit estimărilor ZF, piaţa de fuziuni şi achiziţii a urcat anul trecut cu câteva procente, până la 1,3 mld. euro. Listarea Romgaz a fost cea mai mare tranzacţie a anului trecut, cu o valoare de 390 mil. euro.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO