Mihai Rădulescu, fost partener la Schoenherr, a fondat o firmă nouă care numără 20 de avocaţi

14 apr 2014 Autor: Cristi Moga

Mihai RÂdulescu: Am pornit cu 10 avocaţi şi tindeam să ajungem la 20, după care ni s-a alăturat şi Roxana cu echipa ei şi am ajuns să fim direct 20 de avocaţi

Mihai Rădulescu, 37 de ani, avocat care în perioada 1998 - 2013 a făcut parte din biroul local al firmei austriece de avocatură Schoenherr, a fondat în urmă cu aproape un an o nouă casă de avocatură - Rădulescu, Costinescu, Muşoi (RCM) - care numără în prezent o echipă de 20 de avocaţi specializaţi în domenii precum dreptul comercial, dreptul concurenţei, drept bancar-financiar şi litigii.
 
Rădulescu, avocat care a fost implicat în dosare precum amenda record de peste 200 de milioane de euro aplicată de Consiliul Concurenţei jucătorilor mari din piaţa carburanţilor, a plecat în vara anului trecut de la Schoenherr alături de un alt partener - Dan Costinescu -, iar echipei coordonate de cei doi li s-a alăturat de la sfârşitul anului trecut un grup de avocaţi condus de Roxana Muşoi, fost partener în cadrul firmei Vilău & Mitel.
 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.04.2014

 
Cuvinte cheie:
avocati
, firma
, avocatura
, drept
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide