Companii

Milca, un producător de uşi pentru garaj deţinut de familia Oprea: Din cauza unui trend de orientare a dezvoltatorilor către construcţia de blocuri, estimăm scăderea pieţei cu 5%

Compania este deţinută de Ciprian Oprea şi soţia sa Raluca Oprea şi are o fabrică în localitatea Popeşti-Leordeni, lângă Bucureşti.

Compania este deţinută de Ciprian Oprea şi soţia sa Raluca Oprea şi are o fabrică în localitatea Popeşti-Leordeni, lângă Bucureşti.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.01.2020, 00:05 462
Interesul mai mare al dezvolta­torilor pentru construirea de blocuri, în detrimentul caselor, duce la scăderea businessurilor producătorilor de uşi de garaj, este consta­tarea unui jucător de pe această piaţă, Milca. Firma a ajuns la afaceri de aproximativ 43 de milioane de lei, în scădere faţă de anul 2018.

„Anul 2019 a început în forţă, cu o uşoară creştere în primul trimestru comparativ cu T1/2018. În trimestrul al doilea, am avut impresia că toată lumea şi-a luat vacanţa de vară mult mai devreme. Per total, vânzările în 2019 au fost cu 5% mai mici faţă de 2018. Din cauza unui trend de orientare a dezvoltatorilor către construcţia de blocuri, estimăm o scădere a pieţei de până la 5% (în 2020 – n. red.)“, spune Ciprian Oprea, CEO şi acţionar al companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO