Companii

Ministerul Sănătăţii a demarat o anchetă în cazul baschetbalistului american mort. Rezultatele, în 48-72 de ore

Ministerul Sănătăţii a demarat o anchetă în cazul baschetbalistului american mort. Rezultatele, în 48-72 de ore

Autor: Ioana David

10.10.2011, 15:15 112

Procedurile şi protocoalele de urgenţă efectuate la Spitalului de Urgenţă Giurgiu în cazul sportului american Hardy Chauncey vor fi analizate în cadrul unei anchete, a anunţat Ministerul Sănătăţii.

« Ministerul Sănătăţii a solicitat şi personalului medical de la Spitalul Clinic de Urgenţă Bagdasari Arseni un raport complet cu privire la starea de sănătate a pacientului în momentul internării. Dacă aceste rapoarte nu vor fi concludente, Ministerul Sănătăţii analizează posibilitatea delegării unei comisii proprii de anchetă la Giurgiu », se arată într-un comunicat al instituţiei.

Ministerul estimează că în 48-72 de ore, vor putea fi prezentate primele concluzii ale verificărilor.

Potrivit datelor Mediafax, baschetbalistul american a fost internat la spitalul Bagdasar-Arseni, din Bucureşti, după un incident care a avut loc, sâmbătă noapte, la Giurgiu, la câteva ore de la câştigarea meciului cu Dinamo. Sportivul a murit după operaţie.

Într-un comunicat al Poliţiei Judeţene Giurgiu se arată că în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 04.00, un coechipier al baschetbalistului l-a găsit pe acesta căzut în zona ringului de dans, în stare de inconştienţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO