Companii

Mircea Oltean, IRUM Reghin: Suntem pregătiţi pentru scenarii şi mai dificile

Mircea Oltean, IRUM Reghin: Suntem pregătiţi pentru...

Autor: Laurentiu Cotu

25.11.2022, 00:05 4633

♦ Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM, deţinut de familia Oltean din Reghin, a investit 5,3 mil. euro într-o nouă secţie de vopsitorie.

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM, con­trolat de familia Oltean, a finalizat în prima parte a acestui an o investiţie de peste 5,3 mil. euro într-o nouă secţie de vopsitorie, cu o suprafaţă de 2.000 mp.

În a doua parte a anului, pe lângă modernizarea birourilor admi­nistrative, IRUM s-a axat pe „investiţii în tehnologia necesară pentru producţia la nivel înalt, cât şi în echipamente menite să eficien­tizeze activitatea centrului de cercetare şi dezvoltare“, potrivit informaţiilor transmise de companie. În urma investiţiilor făcute în anii trecuţi, IRUM şi-a mărit capacităţiile de producţie şi a reuşit să aducă îmbunătăţiri utilajelor fabricate, a adăugat noi produse în portofoliu (cel mai important fiind noul tractor agricol românesc TAGRO), au fost deschise noi puncte de lucru, iar echipele de vânzări şi service s-au dezvoltat foarte mult. În prima parte a anului 2022, compania a lansat un nou produs, respectiv varianta actualizată a tractorului agricol de 102 c.p., TAGRO Stage V.

„În ultimii ani, fie că vorbim de criza sanitară, evoluţia conflictelor dintre state sau scumpirile care par a fi interminabile, provocările de care ne-am lovit au fost mai intense ca în anii precedenţi, dar cu toate acestea am făcut tot posibilul să ne păstrăm traiectoria, să ne adaptăm situaţiei şi să atingem obiectivele stabilite. Suntem pregătiţi pentru scenarii şi mai dificile, de care din păcate e foarte posibil să ne şi lovim, cel mai sensibil subiect fiind accesul la resursele necesare şi desigur preţurile acestora. Putem doar să analizăm constant situaţia şi să găsim soluţii pentru fiecare nouă criză, indiferent de forma sa’’, a declarat pentru ZF Transilvania Mircea Eugen Oltean, director general IRUM Reghin.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO