Companii

Mircea Todoran, Telemea de Ibăneşti: Este greu să iei decizii când nu mai ai nicio predictabilitate. Compania a finalizat anul trecut o nouă fabrică la Reghin, o investiţie de 8,5 mil. euro

Mircea Todoran

Mircea Todoran

Autor: Mirabela Tiron

30.05.2022, 07:00 348

Compania Mirdatod Prod, care deţine brandul Telemea de Ibăneşti, a finalizat primele trei luni din acest an cu afaceri mai mari cu 15% faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit oficialilor companiei.

„Cifra de afaceri este în creştere pe fondul preţurilor mai mari, dar marja de profit este mai mică, costurile au crescut foarte mult. Nu avem nicio predictabilitate, este greu să iei decizii când toate preţurile cresc“, a spus  pentru ZF Mircea Todoran, cofondatorul companiei ce deţine brandul Telemea de Ibăneşti.

La începutul anului  trecut a finalizat o investiţie de 8,5 milioane de euro într-o fabrică nouă la Reghin,  judeţul Mureş. Compania produce caşcaval, produse acidofile, smântână, mozzarella. Telemea de Ibăneşti, un brand înregistrat pe sisteme de calitate europene, vinde în prezent circa 90% din producţie pe piaţa locală.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO