Companii

Mircea Vlah, transportatorul de marfă Dumagas: Navigăm prin mai multe minicrize în acest an

Mircea Vlah, transportatorul de marfă Dumagas: Navigăm...

Autor: Mirabela Tiron

11.10.2021, 07:10 381

Dumagas, unul din cei mai mari trans­portatori de marfă de pe piaţă, con­trolat de fondul de investiţii Bancroft, estimează că va finaliza anul acesta cu afaceri de 32 mil. euro faţă de nivelul de 42 mil. euro de anul trecut,  potrivit  şefului companiei.

„În acest an situaţia este incre­di­bilă, sunt minicrize prin care na­vigăm, pe toate planurile. Ne aştep­tam ca toamna aceasta să fie una bună dar ve­dem că în Germania fa­brica Mer­cedes se închide câte o săp­tămână, Ford lu­crează două zile şi trei zile este închis. Transportăm şi pentru Anglia, noroc că acolo fa­bri­cile sunt deschise, altfel era foarte dificil. Industria auto repre­zintă ju­mătate din businessul nostru“, a de­clarat Mircea Vlah, directorul general al Dumagas.

Transportatorul are contracte pe piaţa europeană dar şi cu produ­că­torii auto de pe piaţa locala. Şeful com­paniei spune că pentru a ieşi din zona roşie, compania caută un inves­titor, partener pentru extindere şi dez­voltare. Anul acesta, trans­por­tatorul a vândut ramura de produse frig­orifice şi congelate, respectiv de­pozitul de 5.000 de metri pătraţi din Craiova şi terenuri de 16.000 metri pătraţi, către un antreprenor local, Ferma Porcul de Băileşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO