Companii

Mişcare surpriză: Gruia Stoica, acţionarul grupului feroviar Grampet, şi-a recrutat noul CFO de la traderul de energie Tinmar

George Dinu

George Dinu

Autor: Cristina Bellu

25.07.2019, 11:12 1117

Grupul feroviar Grampet, controlat de omul de afaceri Gruia Stoica, l-a recrutat pe George Dinu pentru funcţia de Chief Financial Officer (CFO), poziţie din care va coordona activităţile financiar-contabile, fiscale, de control al riscurilor şi de planificare şi control din cadrul companiei.

De-a lungul carierei, George Dinu şi-a asumat roluri de management în departamente de Contabilitate, Controlling, Managementul Finanţelor sau Consultanţă financiară din multinaţionale de top. A lucrat pe proiecte care au vizat activităţi de producţie, retail, distribuţie, energie, petrol şi gaze, producţia de anvelope, real estate şi industria farmaceutică.

În ultimii patru ani, a deţinut funcţia de CFO la nivelul grupului Tinmar, cu activităţi în industria energiei, fiind responsabil de coordonarea proiectelor de fuziuni şi achiziţii, divizări de companii, optimizarea trezoreriei, optimizarea activităţilor financiar-contabile şi controlling, implementarea de controale interne, buget şi planificarea resurselor financiare, analiza profitabilităţii activităţilor.

„George vine cu peste 20 de ani de experienţă, din care jumătate în cadrul unor companii de consultanţă Big4. Am încredere că preia o echipă bine pregătită şi talentată, pe care o va ajuta să crească, păstrând aceleaşi standarde de guvernanţă corporativă şi bune practici la care se aliniază toate departamentele noastre, în toate ţările în care suntem prezenţi”, spune Gruia Stoica, preşedintele grupului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO