• Leu / EUR4.9297
  • Leu / GBP5.7419
  • Leu / USD4.6851
Companii

Mithras Build, o firmă de construcţii din Roman care lucrează pentru Dedeman şi Umbrărescu, vrea să se extindă peste graniţe

Antreprenori locali

Mithras Build, o firmă de construcţii din Roman care lucrează pentru Dedeman şi Umbrărescu, vrea să se extindă peste graniţe

Businessul este deţinut de Leonard Martinas, Iosif Martisca, Mirel Iamandii şi Dan Pricope, fiecare cu pachete egale de acţiuni. Mithras Build a fost prezentă ca prestator de servicii specializate de stabilizare în contracte pentru realizarea drumului expres Craiova-Piteşti, a Centurii Bucureşti, a autostrăzii 1 Sibiu-Piteşti (lot 1) sau a drumului expres Brăila-Galaţi.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.11.2021, 18:00 10891

„Vizăm Ungaria şi Republica Moldova în prima fază, dar şi Serbia şi Bulgaria sunt foarte atractive.“

Mithras Build, o firmă de construcţii din Roman deţinută de patru asociaţi, intenţionează să se extindă pe pieţele externe şi are în vizor ţările din jurul României. Compania are un istoric de un deceniu pe piaţa construcţiilor.

„Mithras Build activează în do­­meniul construcţiilor şi a fost cre­­ată în 2010 de patru asociaţi. Dezvolta­rea companiei s-a bazat pe execuţia de lucrări in­gi­­nereşti de înaltă specializare, bazate pe dezvoltarea de noi tehnologii, precum reciclare la rece, stabilizarea şi con­so­li­darea solurilor şi reciclarea materialelor de cons­trucţii în vederea refolosirii lor. Ulterior, dezvoltarea s-a în­drep­tat spre construcţia de proiecte industriale“, spune Dan Pricopie, directorul executiv al companiei şi unul dintre acţionari.

Businessul este deţinut de Leonard Martinas, Iosif Martisca, Mirel Iamandii şi Dan Pricope, fiecare cu pache­te egale de acţiuni. Unii dintre cei mai importanţi be­ne­ficiari ai Mithras Build sunt companiile Dedeman (deţinută de Dragoş şi Adrian Pavăl), UMB Grup (Dorin Umbrărescu) şi NESS Proiect Europe (Mihai Florian Vaida).

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - ieri, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9297
Diferență: 0,2297
Ieri:
Azi: 4.6851
Diferență: -1,1228
Ieri:
Azi: 5.7419
Diferență: 0,8536
Ieri:
Azi: 5.0142
Diferență: 0,5051
Ieri: