Companii

Mittal vinde Sidex-ul, dar pariază pe un joint-venture care va produce piese de schimb din oţel

Mittal vinde Sidex-ul, dar pariază pe un joint-venture...

Autor: Cristina Bellu

28.08.2018, 00:06 1789

Consiliul Concurenţei a autorizat înfiinţarea companiei Thesteelprinters de către ArcelorMittal Spain şi Frankstahl Technology.

Consiliul Concurenţei a autorizat ope­raţiunea prin care ArcelorMittal Spain Holding şi compania austriacă Frankstahl Technology înfiinţează so­cie­tatea Thesteelprinters, care va fi or­ga­nizată şi va funcţiona în con­formitate cu legea spaniolă şi care va proiecta, pro­duce şi comercializa piese de schimb din oţel pentru echipamente industriale prin folosirea tehnologiilor de impri­ma­re 3D, iniţial pentru industria meta­lur­gică şi a oţelului.

„Operaţiunea analizată nu ridică obsta­cole semnificative în calea con­cu­renţei efective pe piaţa românească sau pe o parte substanţială a acesteia, în spe­cial prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante“, precizează auto­ritatea de concurenţă.

ArcelorMittal Spain Holding SL con­trolează mai multe companii ale Gru­pului ArcelorMittal care îşi desfă­şoară activitatea în sectorul minier şi în domeniul fabricării şi distribuţiei dife­ritelor produse din oţel.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO