Companii

„Mizăm tot pe creştere organică, dar ni se poate deschide apetitul şi pentru tranzacţii“

Fady Chreih, CEO al Regina Maria:

Vrem să accelerăm unele dintre proiectele pe care le avem pentru 2020, ni se poate deschide apetitul şi pentru ceva tranzacţii, putem să ne uităm la piaţă, dar ne bazăm pe creşterea organică. Suntem atenţi la posibile tranzacţii pe care piaţa le va putea suporta.

Fady Chreih, CEO al Regina Maria: Vrem să accelerăm unele dintre proiectele pe care le avem pentru 2020, ni se poate deschide apetitul şi pentru ceva tranzacţii, putem să ne uităm la piaţă, dar ne bazăm pe creşterea organică. Suntem atenţi la posibile tranzacţii pe care piaţa le va putea suporta.

Autor: Luiza Chiroiu

17.08.2015, 00:08 1035

Un nivel al vânzărilor de 150 de milioane de euro pentru Regina Maria ar putea fi atins până în 2020.

Procesul de vânzare a operatorului de ser­vicii medicale Regina Maria a du­rat şase luni, iar la capătul unei fi­nale „intense“ întinse pe o săptă­mâ­nă câştigător a fost fondul de in­ves­tiţii Mid Europa. Pentru Regina Maria, pre­lua­rea integrală de către un fond de in­vestiţii des­chide posibilitatea unor achiziţii şi acce­le­rarea extin­de­rii la nivel naţional, fără să adu­că însă schim­bări de strategie sau de ma­nagement, a explicat Fady Chreih, CEO al Regina Maria, în primul interviu de după anun­ţarea tranzacţiei prin care compania a trecut în portofoliul Mid Europa.

„Până acum doi ani spuneam că nu, nu ne uităm la achiziţii, ci doar la creştere organică. Acum ne uităm, pentru că avem capabilitatea finan­ciară să ne extindem un pic mai repede decât voiam noi până în 2020, şi atunci avem un suflu nou de energie pozitivă pe zona asta“, a spus Chreih.

El a venit în conducerea Regina Maria în 2010, ca director executiv după preluarea de către fondul de investiţii Advent Internaţional a unei participaţii de 80% din companie. Din 2013, Chreih a devenit director general al operatorului de servicii me­dicale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO