Companii

Mobexpert şi Global Vision se asociază pentru a dezvolta şi amenaja birouri la cheie pentru IMM-urile româneşti. Această asociere vine într-o perioadă în care se vorbeşte tot mai des despre întoarcerea angajaţilor la birou

Dan Sucu, fondator ÅŸi preÅŸedinte Mobexpert

Dan Sucu, fondator ÅŸi preÅŸedinte Mobexpert

Autor: Cristina RoÅŸca

14.07.2022, 00:05 522

♦ Cele două companii au un proiect digital comun - 360 Office Solutions - dedicat segmentului de birouri.

Producătorul şi retailerul de mobilier Mobexpert, companie con­trolată de antreprenorul Dan Şucu, şi dezvoltatorul imobiliar Global Vision, fondat şi condus de Sorin Preda, se asociază pentru a dezvolta şi, respec­tiv, amenaja birouri pentru firmele autohtone mici şi mijlocii.

„Începând de anul acesta vrem să ne axăm mai mult pe segmentul dez­voltării de spaţii de birouri şi ţintim un anumit segment, şi anume cel al com­paniilor mici şi mijlocii. Îm­preună cu Mobexpert, putem să construim soluţii personalizate care să cuprindă, în spe­cial, pentru seg­mentul small şi medium, pachete la cheie, de la mobilier şi spa­ţiu până la furnizarea de sprijin în ceea ce pri­veşte tehnologia sau chiar fi­nan­ţă­rile“, spune Sorin Preda, fondator şi CEO al Global Vision.

Dezvoltatorul imobiliar, fondat în urmă cu 18 ani, asigură servicii de dezvoltare, proiectare, management de proiect şi construcţii, dar şi administrare a proiectelor imobiliare deţinute de investitori privaţi şi instituţionali din România şi Europa Centrală şi de Est. Până în prezent, Global Vision a dezvoltat şi construit peste 1,7 mil. mp şi administrează aproximativ 800.000 mp în cadrul diviziei de property & facility management.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO