Companii

Mobilia s-a asociat cu germanii de la Selgros

Mobilia s-a asociat cu germanii de la Selgros

Suprafetele galeriilor Mobilia Center din cadrul Selgros vor fi cuprinse intre 4.000 si 5.000 mp

28.03.2007, 15:42 248

Mobilia Company din Bucuresti, cu actionariat mixt romano - canadian, care a anuntat investitii de 85 mil. euro in dezvoltarea unor centre comerciale de mobila, a incheiat un parteneriat cu reteaua Selgros in urma caruia cel putin cinci din cele 17 mall-uri pe care grupul intetioneaza sa le dezvolte, vor fi construite in incinta complexurilor Selgros.
Reprezentantii Mobilia, grup detinut de oamenii de afaceri Tamim Saheb si Razvan Paraschiv, au anuntat ca Tamilia Tex, societate detinuta de canadianul Tamim Saheb, a ajuns la un acord de principiu cu Selgros privind dezvoltarea de galerii de mobila in locatiile Selgros. In acest moment, Tamilia Tex detine deja galerii Mobilia Center in magazine Selgros din Brasov, Iasi si Bucuresti.
Potrivit lui Tamim Saheb, alte cinci galerii de mobila Mobilia Center urmeaza sa fie amenajate in cadrul magazinelor Selgros in urmatorii ani.
"Avem o promisiune de la cei de la Selgros ca noi vom fi cei care vor amenaja galeria din cadrul complexurilor comerciale. Vrem sa deschidem anul acesta doua galerii, iar anul urmator, alte trei locatii. Inca nu stim exact care va fi ordinea locatiilor in care vom deschide galerii de mobila Mobilia Center", a declarat Tamim Saheb.
Acesta a precizat insa ca galerii de mobila vor fi in magazine Selgros din Craiova, Bucuresti-Baneasa si Timisoara. "Mai avem o galerie de mobila in Constanta si una in Berceni, in Bucuresti. Acestea doua sunt de proba si vom vedea ce urmeaza sa facem in aceste locatii in functie de reactia pietei", precizeaza Saheb. Omul de afaceri mai arata ca investitia medie pe galerie de mobila, in incintele Selgros, va fi de 3 milioane de euro, ceea ce duce investitia in primele cinci magazine la 15 milioane de euro. Suprafetele galeriilor Mobilia Center din cadrul Selgros vor fi cuprinse intre 4.000 si 5.000 de metri patrati, dupa cum arata actionarul principal al Tamilia Tex SRL. "Banii pentru investitii vor proveni din fonduri proprii si probabil si din credite contractate ulterior", mai spune Saheb.
Cei doi oameni de afaceri, Tamim Saheb si Razvan Paraschiv, au anuntat recent ca vor investi pana la 85 de milioane de euro in deschiderea a 17 magazine de mobila in tara, in urmatorii cinci ani. Sapte din cele 17 magazine vor fi in cadrul parcurilor de retail dezvoltate de Belrom, dupa cum a precizat Razvan Paraschiv, actionar principal la Romwood Group SRL si asociat cu Tamim Saheb la Mobilia Company.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO