Companii

Un nou model de business în industria privată de sănătate: clinicile Provita şi Neuroaxis din Capitală mizează pe colaborare pentru servicii de nişă. „Fiecare centru rămâne cu pacienţii lui, dar soluţionarea anumitor cazuri va implica ambele echipe."

Un nou model de business în industria privată de...

Autor: Georgiana Mihalache

10.04.2019, 17:40 178

„Fiecare centru rămâne cu pacienţii lui, dar soluţionarea anumitor cazuri va implica ambele echipe. (...) Suntem complementari în ambele direcţii: ca servicii Neuroaxis acoperă toată gama de consultaţii neurologice, în timp ce Provita vine cu facilităţile şi dotările, centrele de investigare.“

 

Clinicile medicale Provita şi Neuroaxis, controlate de antreprenori locali, care activează pe piaţa din Bucureşti, au anunţat o colaborare pe specializarea de neurologie în urma căreia vor face schimb de resurse precum echipele de medici sau infrastructura medicală.

Acest parteneriat marchează o schimbare de paradigmă în industria privată de sănătate, în care jucătorii de talie medie sau mică se asociază pentru a acoperi cât mai multe servicii, într-o piaţă puternic concurenţială.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO