Companii

Mohammad Murad dezvoltă un centru de conferinţe lângă Sinaia şi are în plan un complex turistic în Delta Dunării: 2022 este anul investiţiilor majore, avem mai multe oferte de finanţare de la bănci

Mohammad Murad dezvoltă un centru de conferinţe lângă...

Autor: Mirabela Tiron

13.01.2022, 00:07 8979

Omul de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din ţară, care controlează unităţi hoteliere pe litoralul românesc, dar şi în Capitală, are în plan investiţii de zeci de milioane de euro în turism, într-un centru  de conferinţe de 700 de locuri lângă Sinaia, un complex turistic în Delta Dunării, dar şi în construcţia de căsuţe de vacanţă în staţiunile de pe litoral şi de la munte.

„Anul 2022 va fi pentru noi anul investiţiilor majore. Pe Valea Prahovei, în apropiere de Sinaia, vom face un mare complex de conferinţe, cu 700 de locuri, o cons­trucţie de la zero, o investiţie estimată la 18-20 milioane de euro. Este nevoie de un astfel de centru de conferinţe la munte. Aşteptăm aprobări şi pentru un complex turistic în Delta Dunării, o investiţie de 15-20 de milioane de euro, un complex pentru familii, ce va avea zonă de agrement“, a spus pentru ZF Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari investitori în turism de pe piaţa locală.

Antreprenorul controlează mai  multe hoteluri pe litoral, printre care şi complexul turistic Phoenicia Holiday din Mamaia-Năvodari, dar şi în Bucureşti deţine mai multe unităţi. În 2018, omul de afaceri a luat  în concesiune pe 15 ani hotelul Lido de pe Bulevardul Gheorghe Magheru din Bucureşti de la familia Angelescu (urmaşii doctorului Constantin Angelescu), pe care l-a modernizat integral.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO