Companii

Mohammad Murad, Phoenicia Hotels: Văd un sezon mai slab în 2022 pe litoral, cererea este în scădere cu 10%. Se simte că oamenii nu mai au bani, că plătesc mai mult la facturi

Hotelurile lui Mohammad Murad sunt controlate prin mai multe companii, printre care Phoenicia Express şi Perla Majestic.

Hotelurile lui Mohammad Murad sunt controlate prin mai multe companii, printre care Phoenicia Express şi Perla Majestic.

Autor: Mirabela Tiron

10.06.2022, 10:30 813

♦ Pe litoral omul de afaceri controlează mai  multe hoteluri. Doar în nordul staţiunii Mamaia-Năvodari el deţine complexul turistic Phoenicia Holiday Resort, construit de la zero, care se întinde pe o suprafaţă totală de 100.000 de metri pătraţi.

Omul de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din ţară, care controlează unităţi hoteliere pe litoralul românesc, dar şi în Capitală, spune că a deschis hotelurile de pe litoralul românesc, dar sunt mai puţine rezervări faţă de anul trecut până în prezent şi vede un sezon mai slab.

„Am deschis hotelurile de la mare, dar cererea este mai mică pentru vacanţe faţă de anul trecut. Se simte că oamenii au mai puţini bani, că plătesc mai mult la facturi, la tot ce s-a scumpit. Pe fondul războiului din Ucraina şi al scumpirilor în general văd un sezon mai slab anul acesta faţă de anul trecut, cerere în scădere cu 10%“, a de­clarat Mohammad Murad pentru ZF.

Pe litoral omul de afaceri controlează mai  multe hoteluri. Doar în nordul staţiunii Mamaia-Nă­vodari el contro­lea­ză complexul turistic Phoenicia Holiday Resort, construit de la zero, care se întinde pe o suprafaţă totală de 100.000 de metri pătraţi, dar şi un hotel de cinci stele Phoenicia Royal (cu 144 de spaţii de cazare), o investiţie de 7 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO