Companii

Mohammad Murad, proprietarul grupului Phoenicia din turism: Anul 2022 va fi pentru noi anul investiţiilor majore. De la bănci avem mai multe oferte de finanţare

Mohammad Murad, unul din cei mai mari investitori în turism de pe piaţa locală.

Mohammad Murad, unul din cei mai mari investitori în turism de pe piaţa locală.

Autor: Mirabela Tiron

13.01.2022, 21:00 2531

♦ Antreprenorul are în plan un centru de conferinţe în apropiere de Sinaia, un complex turistic în Delta Dunării, dar şi construcţia a 1.000 de căsuţe de vacanţă la mare şi munte ♦ Pandemia poate să devină o oportunitate, este momentul în care să te exprimi diferit, spune Murad.

Omul de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din ţară, care controlează unităţi hoteliere pe litoralul românesc, dar şi în Capitală, are în plan investiţii de zeci de milioane de euro în turism, într-un centru  de conferinţe de 700 de locuri lângă Sinaia, un complex turistic în Delta Dunării dar şi în construcţia de căsuţe de vacanţe în staţiunile de pe litoral şi de la munte.

„Anul 2022 va fi pentru noi anul investiţiilor majore. Pandemia poate să devină o oportunitate, este momentul în care să te exprimi diferit. Avem în plan 4-5 proiecte mari de investiţii. Avem finanţare de la bănci, am primit mai multe oferte decât aveam nevoie, băncile sunt deschise la finanţare cu noi“, a spus pentru ZF, Mohammad Murad, unul din cei mai mari investitori în turism de pe piaţa locală.

Murad a venit în România în 1982 să studieze medicina şi a ajuns să fie după 30 de ani unul dintre cei mai  mari hotelieri din ţară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO