Companii

Moldova Farmingo companie deţinută de către Cătălin Grigoriu şi fraţii Pavăl: Ne-am putea dubla sau tripla activitatea în următorii 3-5 ani

Moldova Farmingo companie  deţinută de către Cătălin...

Autor: Florentina Niţu

17.11.2021, 09:00 2087

Cătălin Grigoriu, antreprenorul care deţine împreună cu fraţii Pavăl afacerea din domeniul cultivării cerealelor şi distribuţiei de inputuri agricole Moldova Farming din Bacău, spune că se gândeşte la dublarea sau triplarea activităţii şi consolidarea poziţiei pe plan naţional în următorii 3-5 ani.

„Cota noastră de piaţă în România este foarte mică. Există, în ceea ce ne priveşte, un potenţial uriaş de ex­tin­dere a activităţii noastre în ţară. Dacă am fi avut o poziţie do­minantă, o cotă de piaţă uriaşă şi dacă am fi simţit că creş­terea noastră internă ar fi plafonată, atunci extin­derea teritorială putea fi o soluţie. Atâta timp cât cu o finan­ţare adecvată ne-am putea dubla sau tripla activi­ta­tea în următorii 3-5 ani, preferăm să ne conso­lidăm po­ziţia în ţara noastră“, a spus Cătălin Grigoriu. El a răs­puns la întrebările ZF trimise cu ocazia realizării supli­men­tului ZF odată cu împlinirea a 23 de ani de prezenţă pe piaţă.

Compania Moldova Farming, cu cod CAEN principal de cultivarea cerealelor, are o cotă de piaţă de 14% în judeţul Bacău, fiind cea mai mare firmă, şi de 0,7% în România, arată datele Confidas.ro, platformă de analiză financiară a companiilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO