Companii

Moritz Fried, fondatorul Moritz Eis: Magazinul din Cluj performează cel mai bine dintre locaţiile noastre din emisfera nordică

Moritz Fried, fondatorul Moritz Eis: Magazinul din Cluj...

Autor: Răzvan Botea

16.05.2018, 11:04 749

Clujul este unul dintre cele mai interesante oraşe din Europa la momentul actual şi magazinul care performează cel mai bine din această parte a lumii (n.red – Emisfera nordică), a spus Moritz Fried, fondatorul francizei Moritz Eis, în cadrul evenimentului ZF „Forumul de franciză Transilvania”.

„În afară de Cluj, vrem să ne extindem şi în Bucureşti şi în alte oraşe, chiar dacă accesul la un mall, de exemplu, este scump. Ne uităm la oamenii care au chemarea pentru aşa ceva, care sunt precişi, atenţi la detalii, pentru că aşa am ieşit noi în evidenţă. De asemenea căutăm oamenii care au competenţe sociale, care pot aduce oamenii potriviţi în magazinele noastre, în special la deschidere.”

Ce a mai declarat Moritz Fried la Forumul de franciză Transilvania:

  • Sunt aici (În România – n.red.) pentru că oamenii caută oprtunităţi de a deveni independenţi şi de a-şi face propriul business.
  • Toate magazinele sunt aproximativ la fel. Câteodată oamenii vin în magazin şi se întreabă dacă este un magazin de parfumuri sau chiar unul de biuterii.
  • Folosim cele mai bune ingrediente, nu folosim praf. Nu vrem să facem compromisuri privind calitatea. Folosim cea mai bună ciocolată, cel mai bun fistic din Turcia, cea mai bună ciocolată.
  • Dacă cineva cumpără franciza, trainingul poate fi în Chille, de exemplu.
  • Sunt multe similarităţi între Chille şi România – populaţia este tânără şi vin bani noi
 

Citiţi pe larg declaraţiile speakerilor de la Forumul de Franciză Transilvania, precum şi o analiză privind perspectivele acestei pieţe în ediţiile viitoare ale Ziarului Financiar.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO