Companii

Moştenitorii familiei Bragadiru au scos la vânzare Ciclopul şi Scala de pe Magheru

Moştenitorii familiei Bragadiru au scos la vânzare...

Autor: Bogdan Alecu

25.08.2017, 00:07 9627

Moştenitorii familiei Bragadiru, una dintre cele mai înstărite în România de dinaintea celui de-al doilea război mondial, au scos la vânzare Ciclopul de pe Magheru alături de blocul Scala de lângă acesta. Cele două construcţii istorice ar putea fi consolidate şi modernizate pentru a permite construirea şi amenajarea unui proiect mixt de birouri, hotel şi retail în condiţiile în care şi jumătate din hotelul Ambasador este la vânzare. Proiectul presupune păstrarea Ciclopului ca parcare. Preţul de vânzare al celor două clădiri este de 18 mil. euro.

„Propunem un plan pentru un proiect evaluat la circa 22 mil. euro, care include hotel, birouri, spaţii comerciale şi parcare. Tot la vânzare este şi jumătate din hotelul Ambasador. La Ciclop propunem păstrarea ca parcare deoarece principala problemă în zonă este lipsa locurilor de parcare, mai ales dacă faci birouri sau spaţii comerciale. În cazul blocului Scala, acesta are garsoniere în prezent, iar cei care încă locuiesc acolo urmează să se mute“, explică Eduard Uzunov, preşedintele companiei de consultanţă imobiliară Regatta.

Odată cu vânzarea şi reabilitarea celor trei clădiri, Ciclop, Scala şi jumătate din hotelul Ambasador, zona bulevardului Magheru ar începe pentru prima dată în ultimele decenii să fie modernizată.

Primul pas a fost făcut de austriacul Alfred Beck, care a realizat clădirea de birouri Magheru One şi deţine Pipera Business Park, el realizând un proiect de birouri pe b-dul Magheru, vizavi de Ciclop.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO