Companii

Mai mulţi antreprenori români îşi pun banii împreună pentru a salva companiile româneşti aflate în continuare în dificultate. Pe lângă Dan Şucu de la Mobexpert şi fraţii Pavăl de la Dedemn, au pus bani noi Theodora Popa de la Transavia, Cristian Pop de la Animax şi Banca Transilvania

Mai mulţi antreprenori români îşi pun banii...

Autor: Iulian Anghel

17.09.2018, 00:08 8456

♦ Platforma de investiţii Roca a primit o nouă infuzie de capital, ajungând la 13,5 milioane de euro ♦  Pe lângă Dan Şucu de la Mobexpert şi fraţii Pavăl de la Dedeman, au pus bani Theodora Popa de la Transavia şi Cristian Pop, fostul proprietar al lanţului de pet shopuri Animax.

ROCA, prima platformă de investiţii în managementul  dedicat companiilor antrepre­noriale româneşti care au intrat în dificultate, a atras cinci noi investitori şi şi-a triplat capitalul iniţial, ajungând la 13,5 mil. euro.

ROCA a fost înfiinţată de CITR Group, iar primii care au pus bani au fost fraţii Pavăl, de la Dedeman, cea mai mare afacere antreprenorială românească, şi Dan Şucu, partonul Mobexpert. Andrei Cionca, preşedintele CITR Group, a investit şi el în nume personal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO