Companii

Musette şi-a majorat capacitatea de producţie pentru a face faţă cererii

Musette şi-a majorat capacitatea de producţie pentru a...

Autor: Cristina Roşca

16.12.2016, 00:07 2383

Producătorul şi retailerul de încălţăminte Musette a crescut capacitatea fabricilor existente cu circa 30% şi a inau­gurat şi o unitate nouă de producţie în Capitală ca să facă faţă cererii.

„Producţia (fabricilor existente, n.red.) a crescut cu aproa­pe 30%, acelaşi procent cu care a crescut şi cifra de afa­­ceri (în ultimii doi ani, n.red.). Practic, am vândut tot ce-am produs“, explică Alin Bâtlan, cel care împreună cu fra­tele său şi soţia acestuia controlează businessul Musette.

Mai mult, businessul controlat de familia de antre­pre­nori locali Bâtlan a inaugurat o mică unitate de producţie no­uă în Capitală pentru a dezvolta segmentul produselor pentru bărbaţi.

Fiind amplasată în Bucureşti, într-un spaţiu propriu, tot aici compania va realiza şi calificarea mostrelor. Astfel, deciziile se vor lua mult mai repede şi mult mai eficient, ex­plică antreprenorul. „Vom putea face schimbări încă de la nivel interfazic, crescând semnificativ eficienţa acestui proces. În esenţă, noi vindem modă şi fiecare minut are o importanţă covârşitoare.“ Pentru această unitate de producţie, doar investiţia în utilaje se ridică la 400.000 de euro. Planurile companiei pentru dezvoltarea producţiei nu se opresc aici, însă antreprenorul nu oferă alte detalii.

Investiţiile vin în contextul în care businessul com­paniei a crescut constant an de an, în ultimii doi ani doar cifra de afaceri crescând cu aproape 30%, până la 60,6 milioane de lei anul trecut. În perioada 2010-2015 cifra de afaceri a ajuns să fie de peste două ori mai mare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO