Companii

Natalia Frol, magazinele Berezka: Ne aşteptăm să întâmpinăm probleme de aprovizionare la produsele din Rusia şi Ucraina, dar căutăm alternative

Votca este adusă din Rusia şi Ucraina, în timp ce bomboanele vin din Rusia, Belarus sau Republica Moldova. Din Ucraina provin şi conserve de legume, dar şi cvas.

Votca este adusă din Rusia şi Ucraina, în timp ce bomboanele vin din Rusia, Belarus sau Republica Moldova. Din Ucraina provin şi conserve de legume, dar şi cvas.

Autor: Cristina Roşca

25.02.2022, 08:45 444

♦ Reţeaua Berezka numără 13 unităţi dintre care 11 în Bucureşti şi câte una în Braşov şi Ploieşti ♦ Fiecare dintre aceste magazine are la raft câteva sute de produse ce provin atât din Rusia şi Ucraina, cât şi din Georgia, Belarus sau Armenia.

Războiul dintre Rusia şi Ucraina va crea probleme de aprovizionare pentru lanţul de magazine Berezka, ce vinde produse ce provin din cele două ţări, dar şi din alte state din regiune. Pentru a nu apărea goluri la raft, compania deja caută alternative, uitându-se la furnizori chiar şi din Europa.

„Simţim deja probleme în aprovizionare, însă încercăm să le rezolvăm, să găsim alternative, astfel încât magazinele şi clienţii să nu aibă de suferit. Căutăm produse alternative pe care să le aducem din alte ţări, chiar ne uităm în Europa“, spune Natalia Frol, executivul care conduce operaţiunile Berezka pe plan local.

Reţeaua numără astăzi 13 magazine dintre care 11 în Bucureşti şi câte unul în Braşov şi Ploieşti. Dintre acestea, două au fost deschise în luna ianuarie a acestui an, iar trei anul trecut, adaugă Natalia Frol.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO