Companii

Nemţii care produc la Ghimbav pentru Porsche şi Daimler şi-au majorat afacerile cu 11%

Nemţii care produc la Ghimbav pentru Porsche şi Daimler...

Autor: Laurentiu Cotu

14.05.2015, 00:06 362
Producătorul de componente auto Preh România, furnizor pentru Porsche, Daimler, Audi sau BMW, a rea­lizat în primul trimestru o cifră de afaceri de 33,4 mil. euro, mai mult cu 11% faţă de aceeaşi perioadă a anului tre­cut, datorită creşterii volumelor pe pro­iectele demarate de companie în 2014.
 
Nemţii au realizat în 2014 afaceri totale de 122 mil. euro, în creştere cu apro­ximativ 50% faţă de anul pre­cedent, iar pentru anul în curs mizează pe un avans de 5% al vânzărilor. „Am remarcat o uşoară creştere a pieţei de la începutul anului, trend care se va menţine şi în următoarele şase luni. Avem în plan demararea pro­ducţiei de componente pentru noua clasă C de la Daimler şi la noua plat­for­mă 35up BMW, pentru seriile 3, 5, 6 şi 7“, a declarat pentru ZF Transilvania Mihaela Forgaciu, director general al Preh România.   
 
Nemţii produc în fabrica din Ghim­bav comutatoare multifuncţio­nale pentru volan, comutatoare bloc lumini, sisteme de control al climei şi ele­mente de comandă din consola cen­trală. În trimestrul al treilea din 2014 compania a demarat producţia pentru panoul de control climă al noului model de Audi TT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO