Companii

Nemţii de la Linde Gaz angajează 300 de oameni la centrul regional din Timişoara

Nemţii de la Linde Gaz angajează 300 de oameni la...

Autor: Roxana Petrescu

23.06.2014, 00:07 1381

Grupul german Linde, unul dintre cei mai mari furnizori de gaze industriale la nivel global, a început procesul de recrutare pentru 300 de persoane care vor lucra într-un centru regional de servicii, Linde Global Services, amplasat în Timişoara.

„Linde Gaz Global Services îşi extinde activitatea cu 300 de angajaţi“, a spus Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

Potrivit anunţurilor de recrutare publicate pe site-urile de specialitate de către companie, care anul trecut a avut în România un business de 105,5 milioane de euro, centrul de servicii din Timişoara va acorda suport pentru clienţii din Grecia, Cipru, Polonia, Slovacia, Cehia şi Ungaria.

„Linde a început deja recrutările, selecţiile sunt în curs de desfăşurare, se caută analişti care vor ocupa poziţiile de back office, front office şi team leader“, au spus reprezentanţii Linde Gaz România. Ei nu au dorit să comenteze asupra numărului de 300 de angajaţi înaintat de primăria Timişoarei şi nu au precizat nici când ar urma să fie finalizat acest proces de recrutare.

Germanii de la Linde sunt activi pe piaţa locală din 1996, au în acest moment 420 de angajaţi şi sunt specializaţi în producţia de gaze industriale. Gazele de acest tip sunt obţinute prin separarea aerului, proces din care rezultă oxigen, azot şi altele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO