Companii

Nemţii de la Max Boegl şi italienii de la Astaldi, constructorii Naţional Arena, vor schimba gazonul de luni: "Nu e nevoie să ne dăruiască cineva un gazon, ne asumăm înlocuirea lui pe cheltuiala noastră"

Constructorii Naţional Arena vor schimba gazonul începând de luni: "Nu e nevoie să ne dăruiască cineva un gazon, ne asumăm înlocuirea lui pe cheltuiala noastră"

Autor: Andreea Neferu

09.09.2011, 14:54 11021

Constructorii stadionului Naţional Arena, nemţii de la Max Boegl şI italienii de la Astaldi, vor înlocui începând de luni gazonul de pe stadion, urmând ca în două săptămâni terenul de joc să poată fi practicabil.

"În urma unor expertize, specialiştii UEFA au stabilit grave deficienţe şI tratament necorespunzător la gazon. Noi am hotărât ca luni să începem demontarea gazonului şi înlocuirea lui pe cheltuiala noastră, pentru că aşa este normal să se întâmple. Ulterior vom recupera banii de la firmele Anconi, respectiv Gama Verde (care s-au ocupat iniţial de montarea gazonului - n.red). Nu există nicio scuză pentru ceea ce s-a întâmplat cu suprafaţa gazonului, însă în aproximativ două săptămâni noi estimăm că noul gazon va fi utilizabil", a declarat pentru ZF Romeo Boţocan, directorul general al Max Boegl.


Cu Arena Naţională începe reconstrucţia comunităţii româneşti

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO