Neogen a preluat 20% din Frisbo într-o tranzacţie care evaluează platforma de e-fullfilment la 3 mil.euro

Secțiune susținută de Medlife Logo

22 mai 2018 Autor: Roxana Rosu

Grupul Neogen, deţinut de antreprenorul român Călin Fusu şi de fondul de investiţii Tiger Global, a preluat 20% din platforma Frisbo, care furnizează servicii de depozitare şi procesare a comenzilor pentru magazinele online, în urma unei investiţii de 500.000 de euro, urmând să achiziţioneze adiţional de la fondatori părţi sociale de aproximativ 100.000 de euro. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
platforma
, preluare
, comenzi
, online
, servicii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide