Companii

NEPI a ajuns la venituri de 31,6 mil. euro în primul trimestru, după un salt de 30%

NEPI a ajuns la venituri de 31,6 mil. euro în primul...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.05.2016, 13:21 295

Fondul sud-african de investiţii NEPI şi-a crescut veniturile cu circa o treime în primul trimestru al acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând la 31,6 milioane de euro, potrivit raportului publicat pe Bursa de Valori de la Bucureşti, unde este listată compania.

În acelaşi raport, se arată că fondul de investiţii a avut un EBITDA de 29,2 milioane de euro în primul trimestru, în timp ce rezultatul financiar net a fost de minus 4,5 milioane de euro. În aceeaşi perioadă a anului trecut, EBITDA era de 22,5 milioane de euro, iar rezultatul financiar net era de minus 256.000 de euro.

Rezultatul vine după ce dezvoltatorul a achiziţionat, anul trecut, proiectul comercial Iris Titan, într-o tranzacţie de 86 de milioane de euro, iar în prima parte a acestui an a inaugurat mallul Shopping City Timişoara, în urma unei investiţii de peste 80 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO