Companii

NEPI şi Ovidiu Şandor au ridicat structura şi se pregătesc să finalizeze în aprilie o clădire de birouri de 25 mil. euro în Cluj

NEPI şi Ovidiu Şandor au ridicat structura şi se...

Autor: Cristi Moga

19.11.2013, 00:08 690
Omul de afaceri Ovidiu Şandor, care a dezvoltat parcul de afaceri City Business Center din Ti­mişoara, vândut către fondul de investiţii NEPI, a finalizat structura de rezistenţă a unei prime clădiri de birouri ce va fi construită alături de sud-africani în Cluj în urma unei investiţii de 25 de milioane de euro.
 
Inaugurarea clădirii cu o suprafaţă închiriabilă de 19.000 de metri pătraţi, de­numită The Office, este programată pentru luna aprilie a anului viitor, iar Şandor afirmă că a reuşit până în pre­zent să semneze contracte pentru 35% din spaţiile imobilului.
 
„Pe partea de construcţie am finalizat structura de rezistenţă, am montat structura metalică a faţadei şi am început să fixăm sticla pe primele trei etaje. Astfel, la sfârşitul anului sperăm să avem clădirea închisă, iar în aprilie să putem inaugura proiectul“, a declarat Ovidiu Şandor. Antreprenorul a început investiţiile imobiliare după ce a sesizat că terenul fabricii de confecţii Moda-Tim din Timişoara, afacere moştenită de la tatăl său, se preta dezvoltării unui proiect de birouri, astfel că a decis să mute fabrica la marginea oraşului şi să dezvolte în Piaţa 700 un parc de afaceri. A realizat în cadrul proiectului patru clădiri pe care le-a închiriat şi vândut pentru circa 60 de milioane de euro sud-africanilor de la NEPI, investitori cu care s--a asociat ulterior pentru dezvoltarea unui proiect asemănător pe fosta platformă Tricotaje Someşul din Cluj.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO