Companii

Nick Kós, PwC CEE: România este pe radarul PwC pentru un centru IT

Nick Kós, PwC CEE: România este pe radarul PwC pentru...

Autor: Adelina Mihai

15.10.2018, 00:07 837

„Căutăm zone în care să deschidem centre de externalizare în domeniul IT, pentru a automatiza anumite procese din activitatea noastră.“

România este o destinaţie favorabilă pentru investiţii în centre de servicii de externalizare IT, pentru că are oameni bine pregătiţi în domeniul tehnic, iar costurile cu forţa de muncă sunt în continuare scăzute faţă de alte state din regiune, spune Nick Kós, noul director al firmei de audit şi consultanţă fiscală PwC pentru regiunea Europei Centrale şi de Est.

„Căutăm zone în care să deschidem centre de externalizare în domeniul IT, pentru a automatiza anumite procese din activitatea noastră. Iar România este pe radarul nostru pentru un nou centru de servicii de externalizare în domeniul IT. În ţări precum România, Polonia, Ungaria sau Rusia există angajaţi talentaţi în sectorul IT şi oportunităţi de a investi.“ Nick Kós, a preluat la începutul lunii iunie funcţia de CEO al PwC pentru regiunea Europei Centrale şi de Est. El conduce un business cu 10.000 de angajaţi din 29 de ţări, dintre care 800 de salariaţi sunt în România.

PwC a deschis în anii trecuţi centre de servicii de externa­li­zare în Ucraina  (Lviv) şi în Polonia (în Katowice şi în Opole).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO