Companii

Nicolae Bucovală, proprietarul complexului Steaua de Mare din Eforie Nord, a închiriat complexul Bran-Brad-Bega din staţiune de la THR Marea Neagră. „Îmi doresc să cumpăr acest complex“

Nicolae Bucovală, proprietarul complexului Steaua de...

Autor: Miruna Diaconu

05.01.2023, 10:30 1105

♦ THR Marea Neagră a închiriat complexurile turistice Bran-Brad-Bega, Sirena şi Siret, urmând a fi încheiat contractul şi pentru complexul turistic Aida din Saturn.

THR Marea Neagră, companie controlată de Transilvania Invest­ments, cu mai multe hoteluri pe litoral, a închiriat trei dintre cele şase hoteluri scoase la licitaţie pentru închiriere. Compania, care are mai multe hoteluri la malul mării, a semnat contractele de închiriere pentru complexurile turistice Bran-Brad-Bega, Sirena şi Siret, urmând a fi încheiat contractul şi pentru complexul turistic Aida din Saturn la sfârşitul lunii ianuarie, conform informaţiilor publicate de companie la Bursa de Valori Bucureşti.

Cel mai mare dintre activele închiriate este complexul Bran-Brad-Bega, care a fost închiriat de către Nicolae Bucovală, proprietarul com­plexului Steaua de Mare, la valoarea de 751.000 euro, plus TVA, pe an.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO