Companii

NNDKP a asistat grupul Isosport la achiziţia companiei poloneze Novo Tech Group, care operează o fabrică la Oradea

NNDKP a asistat grupul Isosport la achiziţia companiei...

Autor: Roxana Rosu

16.08.2022, 12:28 75

Firma de avocatură  Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a asistat Isosport, producător de materiale plastice compozite pentru industria de ski şi snowboard, în cadrul unei tranzacţii pentru achiziţia Novo Tech Group, producător polonez de produse din plastic, prezent şi pe piaţa din România.

Tranzacţia a vizat două unităţi de producţie situate în Polonia şi în România (Oradea) ale Novo Tech Group, precum şi o reprezentanţă de vânzări situată în Belgia. Isosport a achiziţionat grupul polonez  de la fondul Avallon MBO Fund II.

Novo Tech operează sub două entităţi juridice separate: Novo Tech cu sediul în Polonia şi Grass Tech cu sediul în Oradea, România.

NNDKP a acordat asistenţă juridică în legătură cu toate aspectele de drept românesc relevante, inclusiv cu efectuarea analizei de due diligence cu privire la compania românească ce operează unitatea de producţie situată în Oradea, structurarea tranzacţiei, documentaţia relevantă şi finalizarea cu succes a tranzacţiei.

„Tranzacţia a inclus multe aspecte complexe şi reprezintă o mişcare importantă în piaţă în contextul actual plin de provocări. Ne bucurăm că am făcut parte din acest proiect, susţinând, astfel, strategia Isosport de a-şi extinde portofoliul şi de a fi prezent pe piaţa din România”, a spus Corina Dumitru, Partener în cadrul practicii de Corporate/M&A, NNDKP.

Echipa NNDKP implicată în proiect a fost alcătuită din Corina Dumitru, Partener, Practica de Corporate/M&A, şi Claudia Lazăr, Asociat Senior în cadrul aceleiaşi practici.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO