Companii

Noi promovări interne la Carrefour România: Silviu Diaconu devine Director Supeco, iar Radu Gherman preia rolul de Director Achiziţii Produse Proaspete

Noi promovări interne la Carrefour România: Silviu...

Autor: Roxana Rosu

14.02.2022, 11:43 271

Carrefour România anunţă o serie de promovări interne, Silviu Diaconu, anterior Director Achiziţii Produse Proaspete, fiind numit în poziţia de Director al lanţului Supeco, brandul de discount al Carrefour România condus până de curând de Gabriel Cubanţov.

Schimbarea a venit în urma numirii lui Gabriel Cubanţov în funcţia de Director IMT (International Merchandise Trading), în cadrul departamentului de Achiziţii Non-Food Franţa. Totodată, poziţia de Director Achiziţii Produse Proaspete a fost preluată de Radu Gherman, anterior Director Achiziţii pentru categoria Lichide şi Tabac.

Lanţul Supeco are 26 de magazine la nivel naţional, atât pentru familii, cât şi pentru micile afaceri, având parteneriate cu peste 1000 de producători locali.

Actualele promovări vin la scurt timp după alte numiri succesive în grup, mai exact preluarea responsabilităţilor din zona de e-commerce de către Gabrielei Stănică, în contextul numirii lui Cătălin Samara ca Director al noii structuri, Bringo Internaţional.

„Le mulţumesc lui Gabriel, Silviu şi Radu pentru proiectele strategice derulate în Carrefour România şi pentru rezultatele obţinute. Ca urmare a implicării lor, am dezvoltat programe de referinţă, sub umbrela Act for Food, de la fondarea cooperativei Vărăşti, susţinerea cooperativei Grădinile Noastre din Zarand sau dezvoltarea programului Creştem România BIO, la aducerea la raft a vinurilor produse de crame mici şi mijlocii din România, alături de vinuri premium de la producători consacraţi, prin programul Deschidem Vinul Românesc. Mă bucur că cei trei au acceptat noile provocări alături de noi şi sunt încrezător că vor continua să aibă performanţe semnificative. Mult succes tuturor colegilor!”, a declarat Julien Munch, CEO Carrefour România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO