Companii

Noi reguli la călătoria cu avionul. Austrian Airlines permite accesul la bord doar pasagerilor care poartă mască FFP2

Noi reguli la călătoria cu avionul. Austrian Airlines...

Autor: Cristina Roşca

25.01.2021, 12:30 624

Compania aeriană opera în mod obişnuit mai multe curse zilnice pe ruta Viena-Bucureşti. Acum pe site-ul propriu figurează în unele zile un singur zbor, iar în altele niciunul.

Compania aeriană Austrian Airlines, care operează curse între Bucureşti şi Viena, cere pasagerilor săi să poarte măşti FFP2 (cunoscute şi sub denumirea de N95 or KN95) la bordul aeronavelor începând cu data de 25 ianuarie. Astfel, nu vor mai fi per­mise măştile textile sau cele chirurgicale simple. Regulile se aplică atât pasagerilor, cât şi echipajului de zbor.

„Austrian Airlines îşi adaptează condiţiile generale de zbor noilor mă­suri de urgenţă impuse de guvernul Austriei, măsuri ce vor intra în vi­goare pe 25 ianuarie (...). Printre altele, ordonanţa de guvern impune folosirea în mod obligatoriu a măş­tilor FFP2 fără valvă în mijloacele de transport. Astfel, acest lucru în­seamnă că aceste măşti trebuie pur­tate şi la bordul aeronavelor şi pe toate aeroporturile din Austria“, spun oficialii companiei aeriene. Această măsură se aplică pasagerilor cu vârste de peste 14 ani. Călătorii trebuie să aibă propria lor mască.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO