Noii moguli imobiliari ai capitalei: Victor Căpitanu şi Andrei Diaconescu intră oficial pe piaţa de birouri şi cumpără proiectul North Gate din Pipera

Secțiune susținută de Medlife Logo

18 oct 2017 Autor: Bogdan Alecu

- Proiectul a fost achiziţionat într-o licitaţie publică cu preţul de 16,8 milioane de euro plus TVA - Clădirea are o suprafaţă totală închiriabilă de aproape 20.600 mp şi una construită de circa 35.000 mp.

One United Properties, controlată de Andrei Diaconescu şi Victor Căpitanu, doi dintre cei care au pus bazele casei de investiţii Capital Partners (în prezent BT Capital Partners), a cumpărat la licitaţie birourile North Gate din Pipera, marcând astfel intrarea directă a companiei pe piaţa de birouri. Compania Creativ Invest Grup, care a dezvoltat proiectul, se află în insolvenţă, iar ansamblul de birouri a fost executat silit pentru a recupera o parte din creanţa Westdeutsche Immobilien Bank din Germania. „Proiectul a fost achiziţionat într-o licitaţie publică cu preţul de 16,8 milioane de euro plus TVA. Acesta este închiriat integral către Renault şi este una dintre cele mai bune clădiri din zonă şi o locaţie în creştere. Renault tocmai a prelungit contractul şi a semnat pe cinci ani, dar estimăm că va ieşi peste un an şi jumătate - doi, când se va muta în Preciziei. Chiar şi în aceste condiţii, este cerere mare pe zonă. Clădirea nu a fost niciodată goală de zece ani”, a spus Victor Căpitanu, acţionarul One United.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 18.10.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
birouri
, cumparare
, proiect
, intrare
, piata
, pipera
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide