Companii

Noile oraşe din Bucureşti: Între 4.000 şi 5.000 de persoane îşi stabilesc anual domiciliul în Popeşti-Leordeni, în ritm cu noile dezvoltări de locuinţe

Noile oraşe din Bucureşti: Între 4.000 şi 5.000 de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.08.2019, 00:08 7134
Numărul de persoane care şi-au sta­bilit domiciliul în oraşul Popeşti-Le­ordeni de lângă Bucureşti a depăşit în ultimii patru ani 4.000 anual, în condiţiile în care în ace­eaşi perioadă a înce­put şi dezvoltarea masivă de ansambluri reziden­ţiale în zonă.

Astfel, începând din 2014 numărul a început să urce de la circa 2.600 la 3.900 de persoane al căror domi­ciliu a fost stabilit în aceas­tă localitate, apropi­indu-se chiar de 5.000 în anul 2016, potrivit datelor transmise de Direcţia pentru Evidenţia Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date.

Deşi mulţi locatari şi-au ales Popeşti-Leordeni ca adresă de do­mi­ciliu, unii dintre ei sunt nemulţumiţi de unele probleme pe care le ridică această zonă.

„Nu există un singur parc în toată zona nouă din Popeşti-Leordeni. Sunt construcţii peste construcţii, blocuri unul lângă altul. În unele zile aerul este irespirabil, ambrozia este ca la ea acasă, iar unele utilaje lasă în urma lor tone de praf. Pe Drumul Fer­mei, în tim­pul ploilor, se formează o adevă­rată deltă. Zona are foar­te mult po­ten­ţial, dar trebuie realizate investiţii“, spune Gabriel P., un locuitor care stă în unul dintre ansamblurile rezi­den­ţiale date recent în folosinţă în Popeşti-Leordeni.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO