Companii

Nordis Group, dezvoltator imobiliar fondat de Emanuel Poştoacă, l-a numit pe Răzvan Botezatu, cu experienţă la Microsoft, Coca-Cola şi Xerox, în poziţia de Operations Manager

Nordis Group, dezvoltator imobiliar fondat de Emanuel...

Autor: Roxana Rosu

01.04.2021, 11:51 401

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat în dezvoltarea de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale fondat de Emanuel Poştoacă, l-a numit pe Răzvan Botezatu în poziţia de Operations Manager, acesta urmând să fie implicat în toate activităţile grupului şi să contribuie la crearea strategiei operaţionale de termen mediu şi lung.

„Mă bucur să mă alătur echipei Nordis Group pentru viziunea curajoasă şi proiectele ambiţioase pe care compania le materializează pe zi ce trece. Îmi doresc să fiu parte din acest business şi să contribui la dezvoltarea sa şi, în egală măsură, să punem România pe harta destinaţiilor de turism şi rezidenţiale de 5 stele din Europa. Îmi voi folosi experienţa de leadership dobândită în diferite domenii de activitate ca să aduc câteva elemente din «lumea corporatistă», care vor contribui la accelerarea expansiunii Nordis Group”, a declarat Răzvan Botezatu, Operations Manager Nordis Group.

El a ocupat în trecut poziţia de Enterprise Commercial Lead în cadrul Microsoft Romania, Head of Commercial Excellence în cadrul Coca-Cola Hellenic Romania şi Director, Services and Strategic Accounts Operations, în cadrul Xerox Central Europe, Israel and Turkey.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO