Companii

Nouă din zece angajaţi din birourile Anchor Grup fac cumpărături zilnic în mallul limitrof Plaza România

Centrul comercial Plaza România are o suprafaţă închiriabilă de 38.000 de metri pătraţi şi este ocupat în proporţie de 95%.

Centrul comercial Plaza România are o suprafaţă închiriabilă de 38.000 de metri pătraţi şi este ocupat în proporţie de 95%.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

21.07.2017, 07:00 897

Aproape toţi angajaţii din clădirile de birouri pe care turcii de la Anchor Grup le deţin în preajma cen­trul comercial Plaza România sunt şi clienţi zil­nici ai mallului, potrivit unei cercetări realizate de dezvoltator.

„Aproximativ 90% din angajaţii companiilor cu sediile în Anchor Plaza şi Plaza România Offi­ces fac cumpărături în Plaza România zilnic. Am făcut calculul excluzând angajaţii aflaţi în con­ce­diu“, spun reprezentanţii Anchor Grup.

Astfel, corporatiştii sunt unul dintre segmen­te­le semnificative de public care atrag veni­turi în mal­lul din vestul Capitalei al turcilor de la Anchor Grup.

Ataşat de centrul comercial, se află o zonă de 10.000 de metri pătraţi de birouri, rezultată după ce dezvoltatorul a transformat zona de retail în spaţii de tip office. Zona de birouri face parte practic din centrul comercial, comunicând direct cu spaţiul în care se regăsesc magazinele, astfel că angajaţii nici nu ies din clădire pentru a ajunge în magazine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO