Companii

Noul hotel ibis Timisoara City Center, deţinut de oamenii de afaceri Marius şi Emil Cristescu, a fost inaugurat la începutul lunii martie, în urma unei investiţii de 10 milioane de euro

Noul hotel ibis Timisoara City Center, deţinut de...

Autor: Roxana Rosu

11.03.2021, 10:09 765

Noul hotel ibis Timisoara City Center a fost inaugurat la începutul lunii martie, în urma unei investiţii de 10 milioane de euro, unitatea fiind deţinută de Bega Group, companie controlată de oamenii de afaceri Marius şi Emil Cristescu.

“Ibis Timişoara City Center este una din investiţiile pe care le-am făcut cu certitudinea că ne va oferi o bună rentabilitate pe termen lung. Este şi o dovadă de încredere în potenţialul turistic al oraşului Timişoara. Suntem convinşi că, odată cu titlul de Capitală Culturală Europeană în 2023, oraşul nostru va deveni o destinaţie turistică recunoscută în ţară şi în străinătate. Parteneriatul cu Accor ne oferă acces la o reţea profesională de furnizori, know-how operaţional valoros, acces la noi tehnologii digitale, o cultură organizaţională bazată pe grijă şi atenţie, cea mai dinamică reţea de canale de marketing şi distribuţie, precum şi la programul ALL, cel mai bun sistem de loialitate din industria ospitalităţii.” a declarat Emil Cristescu, Vice-Preşedinte al Bega Grup. 

Hotelul are 200 de camere şi aparţine celei de-a doua generaţii de hoteluri ibis din România, introducând în Europa conceptul ibis SQUARE.

Hotelul are 200 de camere şi aparţine celei de-a doua generaţii de hoteluri ibis din România, introducând în Europa conceptul ibis SQUARE.

Prin noul design, lobby-ul este un hub social, cu restaurant, spaţiu de divertisment, relaxare, coworking şi întâlniri.  

“Avem mare încredere în potenţialul turistic al Timişoarei ca destinaţie de agrement şi city break. Este un oraş foarte bine poziţionat, uşor accesibil cu maşina din 10 capitale europene. Suntem implicaţi activ în identificarea de soluţii pentru promovarea Timişoarei ca destinaţie turistică. Noul concept ibis SQUARE, pe care îl lansăm acum, răspunde foarte bine noilor cerinţe ale clienţilor, iar echipa valoroasă pe care am format-o în jurul hotelului îl va transforma în curând într-unul dintre cele mai vibrante şi creative locuri din oraş.” a declarat Călin Ile, Director General ibis Timişoara City Center.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO