Companii

Nova Imobiliare, dezvoltatorul centrului comercial Colosseum, amână pentru 2021 deschiderea suprafeţei cu care extinde proiectul. Mihai Dinu, director general Colosseum Mall: Este o decizie naturală şi responsabilă în contextul actual, pentru a diminua riscurile atât pentru noi ca dezvoltatori, cât şi pentru brandurile care s-au alăturat proiectului nostru

Odată cu extinderea, proiectul va ajunge la o suprafaţă închiriabilă de 54.500 de metri pătraţi şi va purta numele Colosseum Mall.

Odată cu extinderea, proiectul va ajunge la o suprafaţă închiriabilă de 54.500 de metri pătraţi şi va purta numele Colosseum Mall.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.07.2020, 12:00 571

Centrul comercial Colosseum din zona de nord-vest a Bucureştiului îşi va da în funcţiune în 2021 suprafaţa suplimentară cu care va fi extins, deşi planul iniţial era ca deschiderea să aibă loc la sfârşitul acestui an. Amânarea are loc din cauza impredictibilităţii me­diului de afaceri, sub impactul pan­demiei de COVID-19.

„Împreună cu partenerii noştri de afaceri, am decis să vizăm anul 2021 pentru lansarea Colosseum Mall. Este o decizie naturală şi responsabilă în con­textul actual, pentru a diminua riscurile atât pentru noi ca dezvoltatori, cât şi pentru brandurile care s-au ală­turat proiectului nostru“, a spus Mihai Dinu, director general Colosseum Mall.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO