Companii

Numărul nopţilor petrecute de către turişti în unităţile de cazare din România este printre cele mai mici din Uniunea Europeană, doar 3,4 milioane. România a fost printre pieţele cu cea mai rapidă revenire în ceea ce priveşte călătoriile în Germania

Numărul nopţilor petrecute de către turişti în...

Autor: Miruna Diaconu

26.11.2020, 18:15 165

Numărul nopţilor petrecute de către turişti în unităţile de cazare din România este printre cele mai mici din Uniunea Europeană, conform datelor Eurostat. România a înregistrat în luna august 3,4 milioane de nopţi petrecute în unităţile de cazare din ţara noastră, pe când cele mai multe nopţi înregistrate în structurile de cazare au fost raportate în Italia, cu 62 milioane în luna august, conform datelor Eurostat.

Cele mai puţine nopţi înregistrate de către turişti în unităţile de cazare au fost raportate în ţări precum Luxemburg, 296 mii, Malta, 503 mii, Letonia, 535 mii.

La polul opus, ţările în care au fost înregistrate cele mai multe nopţi în unităţile de cazare au fost în Italia, 62 milioane, Germania, 45 milioane, şi Spania, 31 milioane.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO